Najlepši recept ovog Uskršnjeg specijala sam ostavila za kraj. Zamislite samo, aromatična jagnjetina koja se lepi za prste, a ispod nje pirinač koji...
19.04.2025U vreme posta, znatno je veća potražnja i prodaja gljiva. Slađana Andrić iz Prnjavora u Mačvi, bukovače proizvodi tri godine. Novac koji je...
17.04.2025Serijal Uskršnjih recepata vrednih lajkova na Instagramu se nastavlja! Danas pravimo najdivniji koh na svetu koji je nastao tako što sam poslala muškarca...
17.04.2025Mnogima smetaju veštačke boje koje ostanu na jajima koje bojimo za Uskrs pa vam donosimo spisak prirodnih rešenja za farbanje jaja. Možda takva...
17.04.2025Poslednja (strasna) nedelja pre Uskrsa je posvećena pripremama za najveći hrišćanski praznik. Završava se uskršnji post, sprema se hrana i farbaju se uskršnja...
16.04.2025Bliži nam se Uskrs, tako da je vreme da se uozbiljimo i pronađemo recepte vredne Instagram storija! Ovaj, htedoh reći, recepte koji će...
15.04.2025Ako sam zbog nekog jela bežala od kuće, to je, bez dileme, grašak! Zamislite to: imate sedam godina, vraćate se iz škole misleći...
29.03.2025Nema hleba bez motike ali ima ‘leba bez mešenja! Danas pravimo ‘lebac za koji vam treba čitavih 5 minuta da ga zbućkate, 10...
21.03.2025