Razonoda

11 Članci
Razonoda

Evo predloga za Uskršnji ručak: Kaćolina sprema aromatičnu jagnjetinu sa pilavom

Najlepši recept ovog Uskršnjeg specijala sam ostavila za kraj. Zamislite samo, aromatična jagnjetina koja se lepi za prste, a ispod nje pirinač koji...

Razonoda

Zbog uskršnjih praznika raste prodaja gljiva

U vreme posta, znatno je veća potražnja i prodaja gljiva. Slađana Andrić iz Prnjavora u Mačvi, bukovače proizvodi tri godine. Novac koji je...

Razonoda

Novi Uskršnji Kaćolinin recept: Čizkejk koh

Serijal Uskršnjih recepata vrednih lajkova na Instagramu se nastavlja! Danas pravimo najdivniji koh na svetu koji je nastao tako što sam poslala muškarca...

Razonoda

Imate ih kod kuće: Četiri namirnice za prirodno farbanje jaja

Mnogima smetaju veštačke boje koje ostanu na jajima koje bojimo za Uskrs pa vam donosimo spisak prirodnih rešenja za farbanje jaja. Možda takva...

Razonoda

Kada se farbaju jaja po srpskoj tradiciji: Na Veliki četvrtak ili Veliki petak?

Poslednja (strasna) nedelja pre Uskrsa je posvećena pripremama za najveći hrišćanski praznik. Završava se uskršnji post, sprema se hrana i farbaju se uskršnja...

Razonoda

Novi Kaćolinin recept: Uskršnja pletenica

Bliži nam se Uskrs, tako da je vreme da se uozbiljimo i pronađemo recepte vredne Instagram storija! Ovaj, htedoh reći, recepte koji će...

Razonoda

Grašak na Kaćolinin način

Ako sam zbog nekog jela bežala od kuće, to je, bez dileme, grašak! Zamislite to: imate sedam godina, vraćate se iz škole misleći...

Razonoda

Kaćolina kuva: ‘leb bez mešenja

Nema hleba bez motike ali ima ‘leba bez mešenja! Danas pravimo ‘lebac za koji vam treba čitavih 5 minuta da ga zbućkate, 10...